Statsminister Fredrik Reinfeldt har satt ner foten och sagt att det inte skall bli någon mer skattehöjning på bensin och diesel. Det är bra sagt.

– Människor runt om i landet är djupt och allvarligt oroade över de höga drivmedelskostnaderna – har Reinfeldt upptäckt. Det är bra att han har kontakt med verkligheten. Detta faktum kunde vi ha talat om redan innan valet 2006, när vi hade passerat 1 miljon namnunderskrifter som krävde sänkt skatt, säger Kenneth Winsborg, talesman för bensinskatteuppror.se.

Reinfeldt och partiet har upptäckt att det mullrar i m-leden ute i landet.. Det kunde bensinskatteuppror.se ha talat om för dem redan i mars efter att ha talat med en stor del av de 1850 ledande moderater som samlades på kommunala rikskonferensen.

– Det är mycket bra att Fredrik nu har insett att en ytterligare skattehöjning skulle få en rad negativa konsekvenser”. Nu väntar vi bara på att Fredrik och moderaterna gör det de skryter om, dvs uppfyller sina vallöften. Vallöftet var att sänka bensinskatten, avslutar Kenneth Winsborg

Bensinskatteuppror.se

1 814 061

Så många skrev under bensinskatteupprorets tre krav.

  1. Sänk bensinskatten!
  2. Ta bort momsen på bensinskatten!
  3. Inför samma låga moms på bensin som för kollektivtrafik, alltså 6 procent istället för som idag 25 procent!

Besökare

www.bensinskatteuppror.se har besökts 690035 gånger.

Kontakt

Kenneth Winsborg, talesperson
Tel: 0729 - 201660
E-post: kenneth.winsborg [@] telia.com

Bilfront

Arkiv

Under tiden Bensinskatteuppror.se var aktivt så publicerades mängder med artiklar och insändare om upproret. Många av dem är länkade i vårt arkiv.

Visa: »Nyheter »Pressklipp »Kommentarer »Alla

Pressmeddelande: De nyvakna moderaterna

Statsminister Fredrik Reinfeldt har satt ner foten och sagt att det inte skall bli någon mer skattehöjning på bensin och diesel. Det är bra sagt.

– Människor runt om i landet är djupt och allvarligt oroade över de höga drivmedelskostnaderna – har Reinfeldt upptäckt. Det är bra att han har kontakt med verkligheten. Detta faktum kunde vi ha talat om redan innan valet 2006, när vi hade passerat 1 miljon namnunderskrifter som krävde sänkt skatt, säger Kenneth Winsborg, talesman för bensinskatteuppror.se.

Reinfeldt och partiet har upptäckt att det mullrar i m-leden ute i landet.. Det kunde bensinskatteuppror.se ha talat om för dem redan i mars efter att ha talat med en stor del av de 1850 ledande moderater som samlades på kommunala rikskonferensen.

– Det är mycket bra att Fredrik nu har insett att en ytterligare skattehöjning skulle få en rad negativa konsekvenser”. Nu väntar vi bara på att Fredrik och moderaterna gör det de skryter om, dvs uppfyller sina vallöften. Vallöftet var att sänka bensinskatten, avslutar Kenneth Winsborg


Få de senaste nyheterna automatiskt med RSS. (Du behöver en RSS-läsare)


Har du sett något skrivet om det höga bensinpriset? Ge ditt tips till denna sida!