Pressmeddelande: De nyvakna moderaterna

Statsminister Fredrik Reinfeldt har satt ner foten och sagt att det inte skall bli någon mer skattehöjning på bensin och diesel. Det är bra sagt.

– Människor runt om i landet är djupt och allvarligt oroade över de höga drivmedelskostnaderna – har Reinfeldt upptäckt. Det är bra att han har kontakt med verkligheten. Detta faktum kunde vi ha talat om redan innan valet 2006, när vi hade passerat 1 miljon namnunderskrifter som krävde sänkt skatt, säger Kenneth Winsborg, talesman för bensinskatteuppror.se.

Reinfeldt och partiet har upptäckt att det mullrar i m-leden ute i landet.. Det kunde bensinskatteuppror.se ha talat om för dem redan i mars efter att ha talat med en stor del av de 1850 ledande moderater som samlades på kommunala rikskonferensen.

– Det är mycket bra att Fredrik nu har insett att en ytterligare skattehöjning skulle få en rad negativa konsekvenser”. Nu väntar vi bara på att Fredrik och moderaterna gör det de skryter om, dvs uppfyller sina vallöften. Vallöftet var att sänka bensinskatten, avslutar Kenneth Winsborg