Uppenbarligen är inte ”långsiktigt hållbara vallöften” Alliansens starkaste sida. I alla fall inte inom transportsektorn. Det är till skada för väljarnas förtroende, inte bara för alliansen, utan för hela det politiska systemet. När politiker så tydligt går ut och lovar handfasta och för väljarna viktiga och lättförståeliga åtgärder och sedan gör precis tvärtom ökar politikerföraktet. Att man sedan gång på gång upprepar löftesbrotten och sveket gör inte saken bättre!

Läs mer i Borås Tidning.

Bensinskatteuppror.se

1 814 061

Så många skrev under bensinskatteupprorets tre krav.

  1. Sänk bensinskatten!
  2. Ta bort momsen på bensinskatten!
  3. Inför samma låga moms på bensin som för kollektivtrafik, alltså 6 procent istället för som idag 25 procent!

Besökare

www.bensinskatteuppror.se har besökts 690003 gånger.

Kontakt

Kenneth Winsborg, talesperson
Tel: 0729 - 201660
E-post: kenneth.winsborg [@] telia.com

Bilfront

Arkiv

Under tiden Bensinskatteuppror.se var aktivt så publicerades mängder med artiklar och insändare om upproret. Många av dem är länkade i vårt arkiv.

Visa: »Nyheter »Pressklipp »Kommentarer »Alla

Nytt år och nytt löftesbrott

Uppenbarligen är inte ”långsiktigt hållbara vallöften” Alliansens starkaste sida. I alla fall inte inom transportsektorn. Det är till skada för väljarnas förtroende, inte bara för alliansen, utan för hela det politiska systemet. När politiker så tydligt går ut och lovar handfasta och för väljarna viktiga och lättförståeliga åtgärder och sedan gör precis tvärtom ökar politikerföraktet. Att man sedan gång på gång upprepar löftesbrotten och sveket gör inte saken bättre!

Läs mer i Borås Tidning.


Få de senaste nyheterna automatiskt med RSS. (Du behöver en RSS-läsare)


Har du sett något skrivet om det höga bensinpriset? Ge ditt tips till denna sida!