– Miljöpartiet bör utrustas med en tydlig varningstext: Detta fenomen kan allvarligt skada ditt land och din välfärd. All närmare kontakt bör undvikas, säger Kenneth Winsborg, talesman för bensinskatteuppror.se efter miljöpartiets senaste utspel angående förslagen till klimatberedningen.

– Miljöpartiet slåss naturligtvis för att behålla sina riksdagsplatser. Man inser att man måste skrika högst för att höras i massmediabruset, men nu har man tappat all rim och reson, fortsätter Kenneth Winsborg.

Miljöpartiet föreslår en snabb höjning med 2 kr litern på bensin och diesel. Detta är ett dråpslag mot ett glesbygdsland som Sverige. Att ensidigt börja jaga flyget i Sverige är idioti även om milkostnaden är förvånansvärt liten i förhållande till vad bilister tvingas betala. Även flyget ska åtgärdas med internationella överenskommelser.

Utbyggnad av järnvägsnätet med snabbtågslinjer är fullständigt oekonomiskt i ett glesbygdsland som Sverige. Det är att kasta pengar i sjön. Ensidiga svenska klimatmål som springer mil före de internationella överenskommelserna är meningslöst signalerande och förödande för inte minst låginkomsttagarna utan att ge någon som helst miljönytta.

Att lägga registreringsavgifter på SUV:ar är t o m ur klimatsynpunkt en fullständigt meningslös plakatpolitik. Att stoppa allt vägbyggande är inte bara urbota dumt, det är mordiskt.

– Precis som sprit, cigaretter och annat skadligt bör miljöpartiet förses med tydlig varningstext: All kontakt med fenomenet (mp) bör undvikas. Det kan allvarligt skada Sveriges hälsa och medborgarnas ekonomi, avslutar Kenneth Winsborg.

Bensinskatteuppror.se

1 814 061

Så många skrev under bensinskatteupprorets tre krav.

  1. Sänk bensinskatten!
  2. Ta bort momsen på bensinskatten!
  3. Inför samma låga moms på bensin som för kollektivtrafik, alltså 6 procent istället för som idag 25 procent!

Besökare

www.bensinskatteuppror.se har besökts 690108 gånger.

Kontakt

Kenneth Winsborg, talesperson
Tel: 0729 - 201660
E-post: kenneth.winsborg [@] telia.com

Bilfront

Arkiv

Under tiden Bensinskatteuppror.se var aktivt så publicerades mängder med artiklar och insändare om upproret. Många av dem är länkade i vårt arkiv.

Visa: »Nyheter »Pressklipp »Kommentarer »Alla

Bensinskatteuppror.se: Sätt varningstext på miljöpartiet

– Miljöpartiet bör utrustas med en tydlig varningstext: Detta fenomen kan allvarligt skada ditt land och din välfärd. All närmare kontakt bör undvikas, säger Kenneth Winsborg, talesman för bensinskatteuppror.se efter miljöpartiets senaste utspel angående förslagen till klimatberedningen.

– Miljöpartiet slåss naturligtvis för att behålla sina riksdagsplatser. Man inser att man måste skrika högst för att höras i massmediabruset, men nu har man tappat all rim och reson, fortsätter Kenneth Winsborg.

Miljöpartiet föreslår en snabb höjning med 2 kr litern på bensin och diesel. Detta är ett dråpslag mot ett glesbygdsland som Sverige. Att ensidigt börja jaga flyget i Sverige är idioti även om milkostnaden är förvånansvärt liten i förhållande till vad bilister tvingas betala. Även flyget ska åtgärdas med internationella överenskommelser.

Utbyggnad av järnvägsnätet med snabbtågslinjer är fullständigt oekonomiskt i ett glesbygdsland som Sverige. Det är att kasta pengar i sjön. Ensidiga svenska klimatmål som springer mil före de internationella överenskommelserna är meningslöst signalerande och förödande för inte minst låginkomsttagarna utan att ge någon som helst miljönytta.

Att lägga registreringsavgifter på SUV:ar är t o m ur klimatsynpunkt en fullständigt meningslös plakatpolitik. Att stoppa allt vägbyggande är inte bara urbota dumt, det är mordiskt.

– Precis som sprit, cigaretter och annat skadligt bör miljöpartiet förses med tydlig varningstext: All kontakt med fenomenet (mp) bör undvikas. Det kan allvarligt skada Sveriges hälsa och medborgarnas ekonomi, avslutar Kenneth Winsborg.


Få de senaste nyheterna automatiskt med RSS. (Du behöver en RSS-läsare)


Har du sett något skrivet om det höga bensinpriset? Ge ditt tips till denna sida!