Finns det någon kandidat som vågar stå upp och driva denna linje är det dags att träda fram. En orättvis hög beskattning av invånarna i vårt glesbyggdshörn av EU är orättvis och hjälper ingen global miljö. Däremot stjälper det vårt folk och våra konkurrensmöjligheter. Detta är ingen ointressant fråga i EU-valdebatten. Hittills har över en million nio hundra tusen skrivt på bensinskatteupprorets tre krav på sänkt bensin och dieselskatt. Finns det någon kandidat för alla dessa att rösta på?

Läs mer i Höglandsnytt.

Bensinskatteuppror.se

1 814 061

Så många skrev under bensinskatteupprorets tre krav.

  1. Sänk bensinskatten!
  2. Ta bort momsen på bensinskatten!
  3. Inför samma låga moms på bensin som för kollektivtrafik, alltså 6 procent istället för som idag 25 procent!

Besökare

www.bensinskatteuppror.se har besökts 690086 gånger.

Kontakt

Kenneth Winsborg, talesperson
Tel: 0729 - 201660
E-post: kenneth.winsborg [@] telia.com

Bilfront

Arkiv

Under tiden Bensinskatteuppror.se var aktivt så publicerades mängder med artiklar och insändare om upproret. Många av dem är länkade i vårt arkiv.

Visa: »Nyheter »Pressklipp »Kommentarer »Alla

Finns det någon EU-kandidat som vågar?

Finns det någon kandidat som vågar stå upp och driva denna linje är det dags att träda fram. En orättvis hög beskattning av invånarna i vårt glesbyggdshörn av EU är orättvis och hjälper ingen global miljö. Däremot stjälper det vårt folk och våra konkurrensmöjligheter. Detta är ingen ointressant fråga i EU-valdebatten. Hittills har över en million nio hundra tusen skrivt på bensinskatteupprorets tre krav på sänkt bensin och dieselskatt. Finns det någon kandidat för alla dessa att rösta på?

Läs mer i Höglandsnytt.


Få de senaste nyheterna automatiskt med RSS. (Du behöver en RSS-läsare)


Har du sett något skrivet om det höga bensinpriset? Ge ditt tips till denna sida!